Otkrivam sebe.

Živim autentično i istinito.

Tražiš konkretnu i sadržajniju pomoć za svoje probleme?

Znaš da jedan tretman ne može riješiti sve tvoje probleme i da je konačno vrijeme da se posvetiš sebi i prekrajanju svog života za kojeg osjećaš da više nije onakav kakvim ga želiš?

Želiš i tražiš pomoć kako bi nakon mog vodstva mogla znati kako dalje sama?

Ja sam tu da ti u tome pomognem.

Moje duhovno vodstvo ti može pomoći ako:

  • Osjećaš da u tebi postoje traume i rane koje su duboko zakopane i koje sama ne možeš iscijeliti;
  • Osjećaš da si zapela u nekoj situaciji, odnosu, poslu i ne možeš se osloboditi ili donijeti odluku krenuti dalje;
  • Osjećaš veliku bol, tugu ili bijes u sebi;
  • Imaš kronične fizičke probleme i želiš osvijestiti koji emocionalni i mentalni obrazac ih uzrokuje;
  • Osjećaš se odcijepljenom od svog duhovnog aspekta i Boga;
  • Želiš saznati kako TI možeš voditi i živjeti svoju duhovnost na najbolji mogući način
  • Tvoja osobna priča.

Kako se provodi ovaj program:

Program duhovnog vodstva je potpuno individualiziran i prilagođen tvojim potrebama.

Može obuhvaćati terapije za iscjeljivanje (iscjeljivanje, regresiju, savjetovanje) i/ili edukativni program ako si od onih koji žele dublje proniknuti u duhovno/metafizičko znanje i pri tome saznati kako se to odnosi na tebe, kao osobu i dušu.

Nakon tvoje ćemo prijave obaviti inicijalni razgovor kako bih ustanovila što je to što želiš i kako ti mogu pomoći.  Izrada tvog programa uslijedit će nakon par dana i nakon tvoje potvrde, krećemo s radom.

Sastajemo se 1x tjedno po dva sata, što je ukupno 3-4x tijekom mjeseca. Vodstvo se može obaviti i putem Skype programa ako si van Zagreba.

Draga Natalija, čini mi se da nije jednostavno opisati rečima sve ono doživljeno od prvog susreta sa tobom pa do danas na ovom mom putu.

Ako bih najjednostavnije opisala šta znači rad sa tobom onda moram da naglasim uz ličnu rešenost i volju ne bih bila na ovom nivou da nije bilo tebe i kao stručnjaka i kao pre svega prijatelja i fantastičnog čoveka koji je uvek bio tu kada je bilo potrebno. Svako isceljivanje i regresija ostavili su velikog odbljeska i traga kako u životu tako i u ovom mom procesu. Neizostavni su i tvoji osećaji kada bih te svaki put pitala za mišljenje ili tvoje viđenje…….koje su naravno uvek imali smisla i ispostavili se tačnim.

Za mene Natalija Pavlaković znači visoka stručnost, profesionalizam i ljudskost…….neko koga svakom preporučujem ko krene putem osvešćivanja, suočavnja sa svim emocijama koje sputavaju; nekom ko krene putem ka boljoj verziji sebe i ostvarivanju svrhe svog postojanja!

Hvala ti draga na svakoj lepoj reći, doživljenom iskustvu do sad …hvala ti što postojiš da pomogneš i ukažeš kad treba da bih krenula dalje ka boljoj i drugačijoj Snežani

Snežana Stocker

Medicinska sestra

Upit za programom "Otkrivam sebe"