Prvi put ovdje?

Dobro mi došla!

Ako si prvi put na mojim stranicama i još se nismo upoznale, od srca te pozdravljam!

Vjerujem da te je do mene dovela potreba ili si možda čula za mene od neke tebi drage osobe ili si jednostavno nabasala na moju stranicu. Slučajno? Slučajnosti ne postoje (bez zezanja)!

S koje god strane došla, toplo se nadam da ćeš na mojim stranicama pronaći ono što tražiš ili barem dio onoga čemu te vodi tvoja duša.

 

 

Želiš saznati više o meni?

Moje duhovno traganje započelo je još dok sam bila djevojčica kada sam preispitivala smrt i jedan život.

Ništa mi nije imalo smisla pa sam znatiželjno krenula čitati sve do čega sam prije 40 godina mogla doći. Bila sam neobuzdana i tvrdoglava unatoč svim zabranama moje obitelji da čitam astrologiju, knjige drugih religija ili duhovne autore.

Željela sam dobiti odgovore na svoja duhovna pitanja i o tome kakva sam osoba i ta potraga za sve dubljim spoznajama traje i dan danas. Neutaživa je to žeđ!

Prije 9 godina nakon dugačke i temeljite duhovne izobrazbe, odlučila sam napustiti odličan posao u sustavu i posvetiti svoj život onome zbog čega sam i rođena. Moj je put, put educiranja i pomaganja svim divnim ljudima koji osjete da im energija koju kanaliziram može dati odgovore.

Od kuda krenuti?

BESPLATNE VOĐENE MEDITACIJE

Ove vrlo jednostavne i u prirodi snimane vođene meditacije,

olakšat će ti jutro i večer te pomoći da lakše očistiš svoju Auru

ili da se umiriš nakon vrlo stresnog dana.

 

1. Jutarnju meditacija za dobar dan

2. Večernju meditacija za dobar san

3. Meditaciju za otpuštanje stresa

4. Meditacija za čišćenje Aure

5. Meditacija za uzemljavanje

 

 

 

PISMENO INTUITIVNO/KANALIZIRANO SAVJETOVANJE

Imaš pitanja na koja već dugo tražiš odgovore ili se trenutno nosiš s problemima koji te tište? Želiš saznati način na koji radim i kako pomažem? Ako je tako, predlažem ti da za početak koristiš uslugu pismenog savjetovanja.

Ova usluga nudi ti mogućnost postavljanja 5 pitanja na koja ću ti pismeno odgovoriti u roku od 24-48 h.

Svi su odgovori intuitivni odnosno kanalizirani te konkretni i jasni. Možda nećeš dobiti ono što očekuješ, no sigurno ćeš dobiti odgovor koji ti je potreban.

Naravno ako su ti draži drugi mediji kao što je telefon, skype ili messanger, i tu sam prisutna.

PROGRAM „OTKRIVAM SEBE“

Ako te zanima konkretniji rad i želiš vidjeti veće rezultate svojih promjena, onda ti preporučujem ovaj program koji je individualiziran upravo za tebe i za tvoje potrebe.

Ovaj program može uključivati izradu natalne karte, intuitivno savjetovanje, regresoterapiju i iscjeljivanje ili edukaciju iz područja metafizike, odnosno sve ono što ti želiš i očekuješ od jednog iscrpnog, višemjesečnog rada na sebi.

Ovaj program TI preporučujem ako si istinski duhovni tragatelj i želiš saznati što je tvoja misija i svrha i što još moraš naučiti, osloboditi i transformirati kako bi mogla živjeti odabir svoje duše.

Kontakt forma

 Još uvijek nisi sigurna što je to što ti je potrebno. Tu sam da ti pomognem!

Javi se putem forme i objasni mi svoj problem! Vjerujem da ćemo pronaći zajedničko rješenje.

~Natalija